Jauhelihamuffinsit

Ainekset:
Juuston rippeitä
Jääkaappiin jääneitä keitettyjä kasviksia, herkkusieniä tms.
Se vihonviimeinen tomaatti
Purkin pohjalle jääneitä oliiveja
Oreganoa, pippuria tms. mausteita maun mukaan
Jauhelihataikinaa (josta korppujauhon voi korvata kuivahtaneella leivällä)

Ohje
Voitele muffinsiuunivuoka esim. aurinkokuivatun tomaattisäilykkeen öljyllä. Täytä vuoasta noin 2/3 jauhe-lihataikinalla. Upota jauhelihataikinaan esim. tähteeksi jääneitä keitettyjä parsakaalin paloja. Lisää tomaattiviipale ja mausteita. Kruunaa komeus rippeeksi jääneellä juustolla.
Paista n. 175 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Uunin ollessa lämmin, kannatta samalla paistaa isompi annos tai tehdä vaikka piimäkakku purkin pohjalle jääneestä piimästä.