Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Elintarviketeollisuusliitto ry, Päivittäistavarakauppa ry, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK r.y., Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry, Luonnonvarakeskus (Luke), Maa- ja metsätalousministeriö, Kuluttaja-lehti ja Motiva.
Tilaisuuden esitykset:
01_Ruokahävikki yhteinen haasteemme – Anne Kalmari, kansanedustaja – 10.09.2019.pdf
03_Alkutuotanto – Irmeli Vinnikainen, Orastava Aurinko Oy – 10.09.2019.pdf
04_Satoennustetiedon hyötykäyttö kasvisten arvoketjussa – Marja Jallinoja, LUKE – 10.09.2019.pdf
05_Ruokahävikin pienentäminen elintarviketeollisuudessa – Eero Yliselä, Atria – 10.09.2019.pdf
07_Hävikin hallinta K-ryhmässä – Timo Jäske, K-ryhmän päivittäistavarakauppa – 10.09.2019.pdf
09_Ruokapalvelut Tampere-talossa – Juhana Paturi, Tampere-talo – 10.09.2019.pdf
10_Ravintolapalvelut ResQ Club – Sauli Böhm, ResQ Club – 10.09.2019.pdf
Juhani Järvensivun esityksestä ei ole saatavilla esitysmateriaalia.
Tilaisuuden Youtube-videot:
Hävikkiviikon aamiaisseminaari – tilaisuuden avaus
Hävikkiviikon aamiaisseminaari – Anne Kalmari
Hävikkiviikon aamiaisseminaari – Juha Matti Katajajuuri
Hävikkiviikon aamiaisseminaari – Irmeli Vinnikainen
Hävikkiviikon aamiaisseminaari – Marja Jallinoja
Hävikkiviikon aamiaisseminaari – Eero Yliselä
Hävikkiviikon aamiaisseminaari – Anna Vainikainen
Hävikkiviikon aamiaisseminaari – Timo Jäske
Hävikkiviikon aamiaisseminaari – Juhani Järvensivu
Hävikkiviikon aamiaisseminaari – Juhana Paturi
Hävikkiviikon aamiaisseminaari – Sauli Böhm
Hävikkiviikon aamiaisseminaari – Elina Ovaskainen
Hävikkiviikon aamiaisseminaari – loppusanat
Ohjelma:
9.00 Tilaisuuden avaus
