Keltainen siskonmakkarakeitto
Valmistusohje
½ kg porkkanoita pala lanttua 2 sipulia 3 valkosipulin kynttä 2 rkl öljyä 1 rkl currya ½ tl kurkumaa ½ tl mustapippuria 1 l vettä 1-2 kanaliemikuutiota laakerinlehti 200 g sulatejuustoa 400-500 g siskonmakkaroita persiljaa
- 1.Raasta juurekset ja hienonna sipulit.
- 2.Kuumenna öljy kattilan pohjalla ja lisää siihen curry ja kurkuma.
- 3.Lisää kasvisraasteet ja sekoittele hetki. Lisää neste, liemikuutio ja loput mausteet.
- 4.Anna keiton kiehua noin 10 minuuttia.
- 5.Lisää sulatejuusto pieninä nokareina ja anna sulaa.
- 6.Soseuta keitto sauvasekoittimella tai monitoimikoneella, jos haluat sosekeittoa.
- 7.Puserra siskonmakkarat keittoon pieninä pyöryköinä ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
- 8.Tarkista keiton maku ja lisää hienonnettu persilja.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
Rauta
1.871 mg
Kalsium
270.264 mg
Natrium
2859.878 mg
Kuitu, kokonais-
3.550 g
Sokerit
8.365 g
Hiilihydraatti erotuksena
16.126 g
Proteiini
15.924 g
Rasvahapot tyydyttyneet
11.702 g
Rasva
29.857 g
Energia
379