Aika: Keskiviikko 9.9.2020 klo 9.00–12.15
Paikka: Suora livestream Ässäkeskuksesta
Ilmoittaudu mukaan 4.9. mennessä
Ilmoittautuneille lähetetään tapahtuman livestream linkki.
Ohjelma
Senja Forsman, vastuullisuuspäällikkö, S-ryhmä
YHTEISTYÖLLÄ KOHTI HÄVIKIN PUOLITTAMISTA
9.05 Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumus – satoja hävikkitekoja, yhteistyötä ja mitattuja tuloksia
Anna Vainikainen, johtava asiantuntija, Elintarviketeollisuusliitto ry
Tiia Merenheimo, asiantuntija, Motiva Oy
Ruokahävikkitiekartan keihäänkärjet
Hanna Hartikainen, tutkija, Luonnonvarakeskus
UUSIA INNOVAATIOITA HÄVIKIN VÄHENTÄMISEEN
Hannele Kiivuori, YAMK-tradenomiopiskelija, Laurea-ammattikorkeakoulu
Ravintolahävikin vähentäminen
Tuomo Keskinen, ryhmäpäällikkö, Mara ketjuohjaus, SOK
Kaupan rooli hävikin hallinnassa
Maija Järvinen, vastuullisuuspäällikkö, Lidl
10.50 Tauko
11.05 Elintarvikepakkausten merkitys hävikin hallinnassa
Antro Säilä, toimitusjohtaja, Suomen Pakkausyhdistys ry
Elintarviketeollisuuden hävikki
Jarno Hämäläinen, logistiikkajohtaja, Fazer leipomot
Alkutuotannon hävikin torjunta
Max Schulman, vilja-asiantuntija, MTK
Loppusanat
12.15 Tilaisuus päättyy
Lisätietoja:
Nina Alsi
nina.alsi@motiva.fi