Itämainen nuudelisalaatti

Valmistusohje
200 g täysjyvänuudeleita Marinadi 0,5 dl öljyä 1 dl makeaa chilikastiketta 0,5 dl kalakastiketta 0,5 limen mehu Lisäksi 3 porkkanaa 200 g vihreitä papuja (pakaste) 150 g sokeriherneitä (pakaste) 1 kevätsipuli tai purjo 4 rkl suolapähkinöitä tuoretta korianteria
  1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sekoita valutettujen ja jäähtyneiden nuudeleitten joukkoon.
  3. Keitä ja jäähdytä vihreät pavut ja sokeriherneet, sekoita nuudeleiden joukkoon. Anna maustua viileässä salaatin valmistuksen ajan.
  4. Raasta porkkanat karkealla raastimella. Pilko kevätsipuli ohuiksi siivuiksi. Sekoita kaikki salaattiainekset nuudelien joukkoon ja ripottele pinnalle tuoretta, silputtua korianteria.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
Rauta 4.496 mg
Kalsium 82.166 mg
Natrium 324.436 mg
Kuitu, kokonais- 9.215 g
Sokerit 6.682 g
Hiilihydraatti erotuksena 53.005 g
Proteiini 11.057 g
Rasvahapot tyydyttyneet 1.539 g
Rasva 17.733 g
Energia
388