Lämmin Nizzan salaatti

Valmistusohje
4 keitettyä perunaa 4 keitettyä kananmunaa 2 punasipulia 150 g vihreitä papuja 10 kirsikkatomaattia 1 ruukku rucolaa oliiviöljyä balsamicoa suolaa pippuria
  1. Kiehauta tuoreet pavut napakan kypsiksi.
  2. Leikkaa punasipulit ja perunat lohkoiksi ja sekoita ne keskenään kulhossa oliiviöljyn kanssa.
  3. Lisää joukkoon pavut ja minitomaatit. Mausta kasvikset kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
  4. Kuumenna paistinpannu ja kaada maustuneet raaka-aineet pannulle.
  5. Lämmitä raaka-aineita hetki ja kaada kulhoon.
  6. Revi joukkoon rucola ja nostele päälle lohkotut kananmunat.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
Rauta 2.694 mg
Kalsium 174.759 mg
Natrium 258.871 mg
Kuitu, kokonais- 2.742 g
Sokerit 4.612 g
Hiilihydraatti erotuksena 14.838 g
Proteiini 8.106 g
Rasvahapot tyydyttyneet 1.167 g
Rasva 6.657 g
Energia
142