Minestronekeitto

Valmistusohje
2 sipulia 2 valkosipulinkynttä 1 rkl öljyä 1 tlk tomaattimurskaa 250 g kasvissuikaleita (pakaste) 1 tl suolaa 0,5 tl timjamia tai oreganoa 1 tl sokeria 2 tl viinietikkaa 1 l kasvislientä 250 g vihreitä papuja (pakaste) 1 prk isoja valkoisia papuja 2 dl täysjyvämakaronia silputtua persiljaa tai basilikaa
  1. Pilko sipulit pieneksi. Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipulit ja kuullota hetki.
  2. Lisää kattilaan tomaattimurska, kasvissuikaleet, mausteet ja liemi. Anna hautua noin 15 minuuttia.
  3. Lisää pavut ja makaronit ja keitä, kunnes makaronit ovat kypsiä. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
  4. Ripottele lopuksi pinnalle silputtuja yrttejä.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
Rauta 2.287 mg
Kalsium 67.621 mg
Natrium 21318.888 mg
Kuitu, kokonais- 5.758 g
Sokerit 6.158 g
Hiilihydraatti erotuksena 51.808 g
Proteiini 26.197 g
Rasvahapot tyydyttyneet 25.210 g
Rasva 27.276 g
Energia
519