Minestronekeitto
Valmistusohje
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
1 tlk tomaattimurskaa
250 g kasvissuikaleita (pakaste)
1 tl suolaa
0,5 tl timjamia tai oreganoa
1 tl sokeria
2 tl viinietikkaa
1 l kasvislientä
250 g vihreitä papuja (pakaste)
1 prk isoja valkoisia papuja
2 dl täysjyvämakaronia
silputtua persiljaa tai basilikaa
- Pilko sipulit pieneksi. Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipulit ja kuullota hetki.
- Lisää kattilaan tomaattimurska, kasvissuikaleet, mausteet ja liemi. Anna hautua noin 15 minuuttia.
- Lisää pavut ja makaronit ja keitä, kunnes makaronit ovat kypsiä. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
- Ripottele lopuksi pinnalle silputtuja yrttejä.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
Rauta
2.287 mg
Kalsium
67.621 mg
Natrium
21318.888 mg
Kuitu, kokonais-
5.758 g
Sokerit
6.158 g
Hiilihydraatti erotuksena
51.808 g
Proteiini
26.197 g
Rasvahapot tyydyttyneet
25.210 g
Rasva
27.276 g
Energia
519